Smarta babyprodukter

Bärsele är en mjuk sele som du tryggt kan bära ditt barn i och samtidigt ha händerna fria. En bärsele är väldigt smidigt att ha om du har ett barn som kanske inte gillar vagnen eller bara vill vara väldigt nära hela tiden. Det finns olika typer av bärselar beroende på barnets ålder. Många har du på magen men det finns även bärselar som du kan bära på ryggen. Några olika typer är: Ergobaby, babybjörn och Petite cherie.

Babysitters, är en smart babyprodukt som många barn trivs i. Barnet kommer upp en bit och babysittern har en härlig gungfunktion. Det är väldigt smidigt att ha en babysitter när du till exempel måste laga mat, dusch eller liknande och behöver båda händerna fria. Babysittern finns i många olika varianter och material. Populära märken är, Baby Björn, Carena och Beemoo.

Ett skötbord eller skötbädd är ett måste när du får din bebis. Det kommer att bli en plats där du spenderar väldigt mycket tid i början, då det blir många blöjbyten. Det finns olika varianter på skötbord och skötbäddar som man kan välja mellan, allt efter behovet man har. Bor man trångt då kan det vara en bra ide att köpa ett skötbord du kan ha ovanför badkaret eller ovanpå spjälsängen. Det finns också vägskötbord, som du lätt kan fälla ner och upp, som tar liten plats. Har du mer yta hemma, då kan man satsa mer på ett ordentligt skötbord, där du också kan förvara kläder och tillbehör. Skötbädd är ett smart och praktiskt alternativ som du kan placera på bänken i badrummet, flytta runt och byta där du vill. Exempel på bra skötbäddar och skötbord kommer ifrån Babydan, Ikea, Beemoo och Moewo.

När det kommer till hygienen för barnet då ingår potta och bad i denna kategori. När barnet börjar på potta är väldigt olika, det beror helt på hur intresserat barnet är. Det finns olika typer av pottor, pottor med rygg, bärbara pottor, pottor som liknar olika djur med flera. Det finns även barnsitsar som liknar sitsen på pottan som du lätt kan sätta på toaletten. Populära varianter hittar man hos Baby björn och Okbaby.

Ditt barn behöver badas eller duschas, och detta kan göras på olika sätt. Har du en dusch så du kan stå och hålla ditt barn eller ett badkar då funkar det ju självklart men har du inte det då kan det vara en bra ide att införskaffa en badbalja. Det finns olika badbaljor, allt från ihoppfällda, som inte tar någon plats alls, till badtunnor där barnet sitter upp, till traditionella barnbaljor som man har på golvet sam badbaljor som står på ben så de kommer upp en bit. Olika märken på dessa är Beemoo och Kaxholmen.